Banner
Home Home
Leden Leden
Archief Archief
Fotos Fotos
Lid Worden Lid Worden
Videos videos
Gastenboek Gastenboek
Links Links
Contact Contact
Nicky Harperink
Nicky Harperink
Ik doe dit jaar voor de 15e keer mee, en dit jaar ben ik begonnen met het vice voorzitterschap met als eigen idee de Goorse Stoomblekerij. Het moet vooral dit jaar een klapstuk worden omdat dit het begin jaar is van mijn vice voorzitterschap. Mijn vader  Johan Harperink doet volgend jaar voor de 50ste keer mee, Hij wil dan de hamer doorgeven mij.

Volgend jaar zouden we graag een jubileum wagen 50 jaar in de optocht te willen bouwen onder andere gericht op mijn toekomstige voorzitterschap.  Ik heb al vele ideeën voor komende jaren wat betreft de techniek in en op de wagen Mijn vader is vooral blij mee met de mensen die hij dag en nacht aan zijn zijde heeft staan.

Samen zeggen wij vaak “we moeten het met elkaar doen, om altijd met een zo mooie mogelijke wagen op straat te komen”  Mijn vader is erg dankbaar voor de vele mensen om zich heen en zo ook zal er volgend jaar weer nieuwe stappen worden gezet. Mijn vader gaat het waarschijnlijk wat rustiger aan doen en probeer ik gaande weg steeds meer het stokje van hem overnemen.

Wanneer het zover is dat ik zelf voorzitter ben geworden, gaat de 4e generatie Harperink van start in het School en Volksfeest. Mijn eerste wagen waar ik aan participeerde was de muziektent in 1999 ik was toen 1 jaar oud. Nu 15 jaar later in 2013 bedacht ik het concept voor de Goorse Stoom Blekerij Wagen.


Indien je wat wilt weten of wat wilt vragen neem dan contact op via de contact pagina
 
Profiel Foto
Nicky en Johan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snel Navigatie
 
Johan Harperink Herma Harperink Herman te Donkelaar      
           
Foto Album